Der kom lige en ny cache!

Søndag kl. 13:12 tikker der en mail ind om en ny cache 6.4 km  hjemmefra, og da det meste af dagen alligevel er gået med overspringshandlinger, bliver der hurtigt fundet en GPS frem, selv om cache navnet stærkt antyder hvor der skal køres hen, med titlen 100 år med brandslukning, er brandstationen i Skanderborg nok et godt bud,  kl. 13:24 triller jeg ind på parkeringspladen ved Rema 1000, lige overfor brandstationen og da jeg stiger ud af bilen komme Jazzbar trillende, allerede da jeg har krydset vejen er cachen spottet, så udover at gå hurtigere hen til cachen end Jazzbar kan gå over vejen er der ikke de store udfordringer i den

13:25, # 2235
Let fundet – for næsen af Jazzbar
lod os indskrive som de første i loggen

Tak for cachen
nr65dk

hm – tja – skidt placering, man skal stå i et bed for at få fat i cachen.

Dette indlæg blev udgivet i First Find, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *