Lidt regnvejrs caching på Djursland

Så kom der endelig en lørdag hvor der ikke var flere meter sne og hvor vi hele uge havde planlagt og glædet os til at komme ud for at cache, og så er det selvfølgelig regnvejr, det lod vi os nu ikke skræmme af og drog derfor mod Djursland for lige at komme ind i rytmen lagde vi ud med en driveby Bale driveby – Tør du?..

09:36, # 2271

Ikke lige med armen ud af vinduet, hvilket betød at cache ejer kom trissende for at se om han kunne hjælpe, meen selv om vi er lidt rustne lykkedes det at finde cachen uden hjælp, Tak til Jacob for sludderen

Tak for cachen
3 Stjerner fra nr65dk

Turde – og turde jo det gjorde vi vel men vi holdt nok mindre i vejen der hvor vi holdt – men ja den kan nås fra passagersædet i bilen og 3 stjerner er måske i overkanten ;-) – nå det var hurtigt videre til Favnetræspladsen

10:32, # 2272

Trods dagens regn var det en dejlig tur gennem skoven hvor vi så fjer fra 3-4 duer der havde måttet lade livet, på vej tilbage til bilen kom 7 rådyr pludselig løbende på tværs af vejen, desværre var kameraet pakket i tasken, så der var ingen billeder af flokken

ind: tænder
ud: intet

Tak for cachen
4 Stjerner fra nr65dk

[nggallery id=108]

En rigtig dejlig tur igennem skoven, det var så bare lidt ærgerligt at kameraet var slukket og puttet i tasken da de 7 rådyr spænede over vejen 20 meter foran os, en hurtig kop kaffe ved bilen inden vi fortsatte mod Basbjerg

12:07, # 2273

Udsigt var der ingen af i dag på grund af tåge
der var desværre vand i cachen vi tørrede efter bedste evne og lagde log bogen i en ziplock pose

Tak for cachen
3 Stjerner fra nr65dk

Desværre var udsigten ikke den store i dag men – man kan da fornemme den selv i tåge

[nggallery id=109]

Da vi nu havde tvangsindlagt tøsen til at være med i dag måtte vi også være lidt lydhøre over for protesterne over at skulle finde flere, men en til skulle vi lige have så efter frokost i bilen gik turen til  Helgenæs / Sletterhage Fyr

13:13, # 2274

Let fundet – vi undrede os lidt at vi kom ind på parkeringspladsen hvor der holdt en turistbus, vi kiggede på hinanden og sagde stakkels pensionister da det har regnet hele dagen, det viste sig nu at være tyske lystfiskere som nærmest havde slået lejr langs stranden

Tak for cachen
3 Stjerner fra nr65dk

[singlepic id=610 w=420 h=315 float=]

Da vi kørte igen undrede vi os endnu mere for alle de tyske fiskere havde stillet deres fiskestænger op i stativer hvorefter de forlod dem og gik hen til bussen-? Jeg troede ikke man “lystfiskede” ved bare at lade stangen passe sig selv! – nå hjem  til varm kakao

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *