10 år! Kalø, Denmark

Så oprandt søndag den 2. maj og vores lille hygge event løb af stablen. Vi pakkede bilen og kørte hjemme fra kl. 7 og ankom til Kalø lige omkring kl. 8 hvor vi lige hvde en enkelt cache der skulle tjekkes, vi havde egentlig regnet med at den var væk, fordi den ligger noget udsat, men cachen lå på sin plads og vi flyttede bilen over til event koordinatet, og undertegnede ville lige lægge koordinatet i GPS’en for at være sikker på at det ikke var helt skævt, da det “bare” var lavet ud fra Googlemaps, det var så her jeg konstaterede at begge PC’ere stod i tasken hjemme, nu var gode dyr rådne, for med en transport tid på 2 timer vi det ikke være muligt at nå hjem for at hente dem, så i et anfald af panik ringede jeg til ProsperoDK om han var kørt og om han evt. havde en PC med, det havde han heldigvis (Så tak til René for at redde mig). – Ellers synes vi at dagen forløb planmæssigt

[nggallery id=121]

Dette indlæg blev udgivet i Event, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to 10 år! Kalø, Denmark

  1. Anne skriver:

    Jaaa, man kan jo se koordinaterne!

  2. E. skriver:

    Ja – men man kan skutte se Kalø

  3. Anne skriver:

    Hov, nej, det er da rigtigt.

  4. Pingback: Så lykkedes det endelig!!! | nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *