Når nu vi var alene hjemme

Med knægten i Tyrkiet og tøsen sendt på sommerlejr, var vi to gamle lige ved at gå i “ferie mode” selv  om det kun var en enkelt dag. Indrømmet det var lidt sært at aflevere tøsen onsdag, og så ikke selv skulle med på sommerlejr, for første gang i 10 år men der gives ikke fri fredag efter Kristi Himmelfart der hvor undertegnede er ansat, at man så kun kan have ondt af dem der var afsted i de 4 dage med møgvejr, er jo så en helt anden sag. Men vi to gamle valgte, da vi lige skulle have serviceret et par cacher mod nord, at køre til Djursland for at finde et par plast bøtter. Så efter at have skiftet log i At turde – Sætte ansigt på og Midt i det hele, blev kursen sat mod Møllerup Gods

11:01, # 2363

Hurtigt fundet det er jo nærmest hjemmebane (Fruen har været til fødselsdag flere gange hos Luttichaus da hun har gået i klasse med Frederik)

Tak for cachen
nr65dk

[nggallery id=125]

Nå ja jeg har ski da også boet 4 km fra godset ;-) – Fra Møllerup gik turen mod Feldballe Kirke, men på grund af konfirmation i kirken blev den opgivet allerede inden vi parkerede bilen, så kursen blev sat mod Ørnbjerg Mølle, men godt 200 meter fra møllen vendte vi om for vi syntes ikke lige at vi skulle møde de sommerlejr børn der blev afleveret dagen i forvejen, men det giver jo mulighed for at vende tilbage

[singlepic id=690 w=420 h=280 float=center]

Nå tilbage ved bilen – nærmeste cache Rastepladsen (Tirstrupvej / Ebeltoftvej)

12:00, # 2364

Let fundet ved lidt sporadisk Djurslands caching

Tak for cachen
nr65dk

Mens fruen benyttede sig af stedets faciliteter (toilet), blev området scannet for mulige cacher og vi satte kursen mod Hyllested bjerge, på vej rundt efter Hyllested Bjerge #2 kommer man lige forbi Hyllested Bjerge #1

13:04, # 2365

På en dejlig tur på vej rundt efter #2

Tak for cachen
nr65dk

og efter en flot tur rundt – Hyllested Bjerge #2 – en magnetisk cache

13:26, # 2366

+ Puls på de sidste meter

En rigtig flot tur rundt i ‘bjergene’

Tak for cachen
nr65dk

[nggallery id=126]

Nu begyndte det så småt at regne så vi satte kursen hjemad – men med et smut forbi Bye bye love

13:51, # 2367

Let fundet – der var ikke megen aktivitet på flyvepladsen i dag (nærmest ingen)

Blyanten er uden spids – så den trænger til en

Tak for cachen
nr65dk

[singlepic id=691 w=420 h=280 float=center]

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching, vejret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *