Cache 526 – det blev en First Finder

Som så mange andre søndag “morgener” (det er vel nærmest formiddag), sidder vi og stener ved morgenbordet – mere poetisk ville det vel hedde, at vi “fordøjer gårsdagens cachetur”. Det foregår sædvanligvis ved at I. sidder og læser gamle ugeblads noveller E. sidder og surfer planløst på diverse geocaching sider! N. spiller på computer og M. ser cartoon network. Og så er det jo at der kommer en E-mail om en ny cache i området. Det vurderes lynhurtigt om det er en vi kører efter (den magiske grænse ligger omkring 25 km), og det er egentligt kun for sportens skyld at vi så kaster os i tøjet, printer en cache beskrivelse, får fundet taskerne, lagt et waypoint i navigationen og så afsted ( ungerne giider ikke med), men det er også O.K. somregel har vi jo allesammen gået 10 km. dagen før.

I dag var det så Horsens der kaldte med “Danmarks smukkeste jernbane“,
kl 10:19 smider .com en mail om en ny cache 10:24 kom mailen fra .dk – på dette tidspunkt var beslutningen taget. Vi to gamle hoppede i tøjet (Ja ja – det er jo kun søndag en dag om ugen), og mod Horsens, og planen lykkedes 20 cm. foran csege – samtidig med at SMS’en kom

—(11:07)—
Da vi begyndte at gå ud af stien kom der en anden bil – Holdt vi mon i vejen? – nå det går nok – det viste sig nu at være csege der også var på jagt, så der var ingen problemer der.
Fremme ved stedet måtte vi rode noget rundt – og cachen blev fundet ved at I. trådte på den! Det holdt den desværre ikke til så den er revnet vi har lagt indholdet i en ziplock pose.

Ud; FTFcoin (Det må vi så få gjort noget ved)
Ind E.N.I.M.pin

TJA – så fik vi også frisk luft i dag :-)

Dette indlæg blev udgivet i First Find, Geocaching, Søndag formiddag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *