Norges ferie 2010 – Ravnejuv (dag5)

Mens resten af familien sov, listede undertegnede ud for at tage et par morgenstemnings billeder

[nggallery id=145]

Efter Kjerag var der ikke meget “saft” i benene, så det er en “stille” dag, der er “kun” et u-udsætteligt mål på dagens skema Ravnejuv, og efter en rask lille køretur holder vi sørme i svinget på vej til Dalen hvor der naturligvis ligger en cache som vi nu er kørt forbi 6 gange eller så Utsigt Dalen #2 437

10:10, # 2463

Den måtte vi søke mye etter (kun 1½ stjerne i terrain????)
this we had to search a bit after

NT
Tak for cachen
nr65dk

Vi undre os lidt over at den “kun” har 1½ stjerne i terræn, for vi havde rigeligt svært ved at holde os fast på skråningen, Nå vi skal videre og efter ganske kort tid holder vi på parkeringspladsen ved Ravnejuv, til ungernes store glæde er der kun 150 meter og det går ikke mere op ad end på en almindelig dansk skovsti[singlepic id=800 w=550 h=360 float=center]

Til gengæld er der langt ned – og det skal vi heldigvis ikke!!  Slugtens udformning gør, at der er en opadgående luft strøm ved kanten så hvis man smider en pengeseddel eller et lommetørklæde over kanten kommer det næsten tilbage til din hånd – nu mener vi ikke at vi sådan har pengesedler vi sådan kan smide med så vi nøjes med at ark fra en notes blok [singlepic id=799 w=550 h=360 float=center]

[singlepic id=798 w=550 h=360 float=center]

Og i følge tøsen så virker det indtil man folder papiret to gange ;-) – nå ja og så er der jo cachen Ravnejuv

11:42, # 2464

Etter å ha kastet papiret over kanten, kunne vi se etter cachen

After having thrown the paper over the edge, we could look for cache

NT
Tak for cachen
nr65dk

Så kiggede vi lidt på hinanden og blev enige om, at med gårsdagens højdemetre i benene så var vi nok bedre tjent med at køre hjem og spise frokost,  vi var dog lige omkring Grimdalstunet

12:23, # 2465

Fant den raskt på vei hjem fra Dalen

Quickly found on the way home from Dalen

NT
Tak for cachen
nr65dk

Vi var ikke lige i humør til den store tur, så det var hurtigt videre hjem til frokost. Til de unge menneskers store fortrydelse blev det dagen hvor vi skulle op på toppen af det store skitræk. Endnu en tur op! det høstede vi to gamle  ikke mange roser for!

[nggallery id=148]

Nok især fordi Mannås som “knolden” hedder faktisk er 1060 meter høj (vi bor i 827) så teknisk set er vi på toppen højere oppe end vi var i går på Kjerag! Der er en turist/vandresti der går op langs skitrækkene og så hen langs bjergryggen til Berhomsfjellet (1223 moh) hvor stien går ned igen – det sprang vi nu over og tog den korte vej ned.

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *