Norges ferie 2010 – Gloppefossen (sidste dag)

I en uge har dette været vores base, [singlepic id=816 w=550 h=360 float=center] og inden længe er de sidste af vores ting i bilen og vi er på vej sydpå mod Kristiansand, undervejs skal vi dog lige forbi Setesdalens største vandfald Gloppefossen

11:07, # 2479

Vi fikk alle fire våte sokker på vei til denne vakre fossen, ga de siste dagene av regn fossen ekstra styrke – hva en støy – på vei tilbake var en lemming i nær skremte livet ut av vår sønn

We got all four wet socks on the way to this beautiful waterfall, the last days rain gavde the waterfall extra strength – what a noise – on the way back a lemming nearly scared the life of our son

NT
Tak for cachen
nr65dk

[nggallery id=151]

Jeg må indrømme at se knægten hoppe højt i bare forskrækkelse over en “modig” lemming der mente han var kommet for tæt på, og skræppede op, morede mig en del. Tilbage ved bilen blev det til en hurtig bid brød inden turen fortsatte sydpå – lige til der var dømt tisse pause – det faldt tilfældigvis sammen med Setesdal #2, Honnevej

12:51, # 2480

tid til å stoppe på vei til fergen
time to pause on the way to the ferry

NT
Tak for cachen
nr65dk

Norges svar på Den Permanente eller Bellevue Strand. [singlepic id=821 w=550 h=360 float=center]

Så er der kun en vej og det er den direkte til havnen og en færge der rammer den jyske vestkyst ved Hirtshals kl. 2030, så vi er hjemme lidt før midnat.

Lejligheden er en vi har lejet igennem undertegndes firma, og en af kollegerne har været der før og mente at det var et kedeligt sted, hmm tja – hvis man ikke er til det lidt øde,hvis man ikke er til at der kommer “klokke” får forbi 1-2 gange om dagen,  hvis man ikke er til at der er 20 km til indkøbs muligheder og hvis man ikke er til ture til fods (subsidiært på ski i vintermånederne), så er det nok et kedeligt sted! Vi har som det nok fremgår ikke haft “tid” til at kede os, ungerne synes nok, at vi er gået op ad lidt for mange bjerge (men deres mening tæller ikke – he he he), fruen og undertegnede er klar igen, desværre ikke i 2011 – men i 2012, så skulle vi gerne være at finde i de sydlige Norge igen, mens ungerne er på norgestur med FDF, så er det spændende om jeg kan få overtalt fruen til at vi skal finde cachen på Kjerag (hun har godt nok sagt at hun ALDRIG skal derud igen!).

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Norges ferie 2010 – Gloppefossen (sidste dag)

  1. Pingback: Norges ferie 2010 – Hallbjønnsekken (dag 1) | nr65dk - Geocacheren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *