Det er ikke fordi vi ikke gider mere —

Altså at geocache, men vi må jo erkende, at vores tidligere høje aktivitets niveau, måske har givet lidt bagslag, med hensyn til husets og havens vedligehold, samt at vi jo har et sølvbryllup til januar og en konfirmation til maj som der skal tages hensyn til, ikke at vi er begyndt at stresse over nogen af delene, men hvis vi skal undgå stress i mellem jul og nytår, er det vel ikke for tidligt, vi  så småt begynder at få tingene på plads, blandt andet gik det meste at sidste lørdag med at få aftalen i hus med Tulstrup kro og så skulle invitationerne gøres færdige printes, foldes og kuverteres og når nu man vælger at udskrive indbydelsen på A4 i højformat, så har men jo også fornøjelsen af selv at skulle tilpasse kuverter for 13×30 cm er jo ikke lige standart (så kan han lære det kan han).

Lørdag gik med at fruen havde noget hun skulle have ordnet, så undertegnede tog kameraet under armen og drog ud til Millingbæk ved Slåen sø for at se om jeg kunne finde vandstæren der holder til der. Jeg fandt vandstæren, og den stille kamp mellem den og undertegnede varede en lille time – og det skal ikke være en hemmelighed, vandstæren vandt ;-)

[nggallery id=161]

og jo der ligger et par cacher i området, og en af dem kiggede jeg da efter, med lige så stor ildhu som vanligt når det er en micro i en skov.

Dette indlæg blev udgivet i diverse, familie, Hjemme. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det er ikke fordi vi ikke gider mere —

  1. Anne skriver:

    WTF?! Sølvbryllup? Okay, det havde jeg så nok ikke lige set komme.

  2. Anne skriver:

    Nej, altså, jeg havde måske ikke lige tænkt på, at … I kunne være blevet gift for 24½ år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *