Lidt cache vedligehold og næsten en first finder

Vores cache Korupsøgaard runddysse, skulle lige ses efter i dag, efter et par ‘not found’, og da vi havde fået fat i en ammoboks, var dagens opgave at kører til Tåstrup Fællesskov og dels konstatere at cachen var hvor den skulle være og dels at ombytte plastbøtten med den mere robuste ammoboks. Ganske tæt på udgangspunktet for Korupsøgård Runddysse, er der for nylig blevet lagt en ‘flyspotter cache’ den ligger meget tæt på landingsbanen EKAH-10R

14:20 #1192
Vi havde lige tjekket op på ‘Korupsøgaard runddysse’ (GCZTXQ), så var det jo oplagt at tøffe hen og finde denne
Cachen var hurtigt fundet – spændende sted , desværre var der ingen der benyttede faciliteten da vi var der ;-)Tak for cachen
nr65dk

– TB “Super-Grobi” droppet
– Coin “The CheeseHeads Geocoin” droppet

Spændende sted ærgerligt at der ikke liiige kom et fly forbi, sjovt nok kendte fruen ikke stedet trods det at hun er vokset op mindre end 3 km. fra stedet. Så gik turen hjemad igen, lidt træls men der står sommerlejr på programmet de næste dage, så det har højeste prioritet, at få samlet de ting vi skal bruge, og vi blev næsten færdige.  Efter aftensmaden kom der en mail om en ny cache kun 9 km hjemmefra, og der blev lynhurtigt taget en beslutning, og de to gamle røg ud af klappen, mod Baronmosen

20:13 #1193Fundet i hænderne på Jazzbar!
Rigtig flot område minder meget om (GC14N54)

Må vi foreslå at lave et additionalwaypoint med følgende parkerings koordinat N 56 03.077 E 010 09.954
af hensyn til de der ikke er lokal kendt og ikke ved hvor man kan parkere

Tak for cachen
nr65dk

– coin ‘Geo traveler #3’ droppet
– TB ‘Travelin’ Taz’ droppet

Flot område

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *