En lille sviptur – eller to

I forbindelse med Kristihimmelfart var ungerne på sommerlejr ved Esbjerg, da vi to gamle skulle på arbejde fredag kunne vi ligesom ikke deltage i festlighederne, men kunne jo så lige finde en cache eller to i forbindelse med afhentning af de unge mennesker lørdag. Vi lagde ud med Esbjerg Bakkeø

11:56, # 2676

Fin udsigt, og en del spændende kunst i området

desværre er cachen klam og ulækker

NT
Tak for cachen
nr65dk

Ho bugt

Vi burde nok have gået hele turen rundt i området, men varmen drev os tilbage til bilen og vores vand, tilgengæld fik vi set udstillingen om vadehavet ved udgangspunktet. Efter lidt “planløst” trillen rundt i området (læs den udsete cache lå lige under en familie fest) endte vi nær LADON #1000

12:57, # 2677

En rigtig fin tur fra Marbækgård ud til cachen,

Desværre var cachen den mest ULÆKRE og STINKENDE vi til dato har fundet

alt i cachen er ødelagt

nr65dk

Når en ammoboks bliver logget i regnvejr og der kommer vand i og efterfølgende lukket, EWWWWWW. Da vores valgte parkering var ved en restaurant, som desværre var optaget af konfirmationsfest, valgte vi at køre mod Esbjerg til vi fandt et sted at spise, og endte i Sædding storcenter, hvor der lørdag eftermiddag kl. 14 er ganske mennesketomt!! Men een portion pølsemix til kr. 45 er ikke bare stor den er ualmindeligt stor fruen kæmpede med i det mindste at få spist halvdelen. Tunge og mætte trillede vi ud til ungernes lejr, fik lidt stemning og en kop kaffe inden turen gik hjemad, det passede måske ikke helt de unge mennesker at skulle hjem en dag før tid, men vi to gamle kunne ikke hente søndag, da vi allerede søndag formiddag skulle med toget til den store by ovre øst på, man havde nemlig været så heldig at få (købe) biletter til Tina Dichow og Radiounderholdnings orkesteret i intet mindre end koncerthuset. For at få det så billigt som muligt med DSB orange (man er vel nordjyde) gav det lige 5 timer i København, og lad det være sagt med det samme, det du’r vi skutte til, der er for mange mennesker, for meget affald og for meget – – – – . Så efter et par timer på Strøget og efter at have fundet en enkelt bymicro, blev vi enige om at tage ud til DR byen, i forventning om færre mennesker og alt det andet for meget, og heldigvis lykkedes det os at finde lidt “fred” på Amager Fælled til at finde et par cacher AMF #5 Reservatet

17:37, # 2679

På vej til koncert med Tina Dickow og Radio Underholdnings orkestret, havde vi lige lidt tid vi skulle have ‘slået Ihjel’, så det blev til en enkelt cache eller to inden en fantastisk koncert

NT
Tak for cachen
nr65dk

på vejen fandt vi en bænk, hvor vi lige kunne sidde og hvile vores trætte fødder, for det var jo ikke vandresko vi havde på men nærmest dansesko, inden koncerten kunne vi lige nå en til DR Koncerthuset

18:39, # 2680

Fin camo – men alligevel let fundet inden koncert i DR-byen

Loggen er fuld så den trænger til udskiftning

NT
Tak for cachen
nr65dk

Så var det tid at finde indgangen til en fantastisk koncert, GAFFA anmelder koncerten HER, vi er ikke helt enige men lidt, det var vores første Tina Dichow koncert, så vi kan ikke sammenligne,  Vi syntes det var storslået, måske lidt for poleret, men alligevel! – skulle du få chancen, så grib den, vi kan kun anbefale det

Dette indlæg blev udgivet i diverse, Geocaching, koncert, Vi anbefaler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *