Mod Bornholm via Skåne

Fruen havde i 25 års jubilæums gave af firmaet, blandt andet fået to uger i et af firmaets sommerhuse (skattepligtig forståes), og valget faldt på huset på Bornholm, desværre var huset kun ledigt i den ene af de uger vi havde valgt, men det passede os nu alligevel ganske fint, da vi sandsynligvis alligevel havde valgt kun at være afsted i en uges tid. Når nu vi i god tid vidste hvor vi skulle hen, gjaldt det jo om at finde så billig transport som muligt, det resulterede i at vi skulle med færgen fra Ystad den 23. juli kl 07:50, og med mindre vi ville køre den ganske nat, måtte vi tage en overnatning i Sverige, så efter at have bestilt færgebiletter, gik jagten bed&breakfast ind og det måtte jo gerne være i nærheden af Ystad, det første sted der blev spurgt på, gad ikke svare, så valget faldt på Rapsbollen, som godt gad svare på mit åbenlyst dumme spørgsmål “hvad koster et 4 sengs værelse” (ahem det står på siden men mit svenske er nok lidt rustent “Fyrbäddsrum”=4 sengs rum ), nå de gad svare så de fik “kontrakten”. Så da den 22. oprandt drog vi fra Skanderborg mod Skåne, vi havde naturligvis fyldt GPS’en op med cacher nær den kørte vej, så vi kunne finde en cache når vi holdt pause, men det formelig høvlede ned fra vi forlod Skanderborg til vi kom til Sverige, så da der endelig var ophold i vejret slog vi os ned på en tankstation for at spise vores medbragte mad, “tilfældigvis” var der også en cache Petroleum tango #68

11:56, # 2712

Let fundet – efter en lille pause på vej til ‘Rapsbollen B&B’

NT
Tak for cachen
nr65dk

Ja det giver jo næsten sig selv, der er sq ikke meget ved en mikro i et vejskilt på en tankstation, Vi valgte at køre ind til Svedala by dels for at finde en hæveautomat, dels for lige at kigge efter et par cacher , det første gik meget godt det andet havde vi ikke held med vi du’r ikke til urban caching, så vi fandt et sted ude på landet hvor vi kunne gå en tur for at finde en cache uden at blive forstyrret at muglere og valget faldt på Rökhuset

14:00, # 2713

Vi måtte lede lidt efter den – men den måtte gi’ sig

NT
Tak for cachen
nr65dk

Lidt speciel kunst i den nærliggende slotspark

[singlepic id=956 w=330 h=550 float=center]

Vi havde jo egentlig regnet med at finde en del cacher på vejen, men vejret på den Danske side var i mod og vi var nu “kun” 30 km fra Rapsbollen, så selv om vi havde “lovet” at komme sent valgte vi alligevel at få os indlogeret, vores vært Staffan undskyldte vejret, men det kunne han jo ikke gøre noget ved, men anbefalede os at køre ned for at se på Ales stenar en sten skibssætning fra ml 1500 – 500 år f.kr. Det var nu ikke uden for planen for det passer lige med at der ligger en cache af samme navn Ales stenear

17:49, # 2714

Let fundet våd – i våd pose i pose i pose – –
interessant sted, sikkert med en fantastisk udsigt men desværre ikke i dag (denne sommer)

NT
Tak for cachen
nr65dk

[slideshow id=176]

Desværre var der på grund af vejret ikke den helt fantastiske udsigt, og vi tog tilbage til Rapsbollen, og går tidligt  i seng og opdager ikke at det hele natten HØVLER ned i Skåne, så lørdag morgen sender Staffan os afsted mod Bornholm med ønsket om bedre vejr på øen, vi håber

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching, vejret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *