Bornholms ferie 2011 – Rokkestenen (dag 3)

I erkendelse af at de to unge mennesker vi havde medbragt, ikke gider finder det interessant, at rende rundt sammen med de to gamle og lede efter plastikbøtter, gemt på underlige steder, valgte vi en tilgang der hedder de unge mennesker får lov til at sove længe, så drager vi to gamle ud, og finder plastbøtter om formiddagen, og eftermiddagen bruges så til at besøge de steder der hjemmefra er “sat på ønskesedlen” (og hvis der er en cache på stedet leder vi så i fællesskab). Så med andre ord mens ungerne sov, drog vi to gamle ud for at finde nogle af de cacher der ligger ved Dueodde, og hvad er så mere naturligt end at lægge ud med cachen Dueodde

07:46, # 2720

Arr det er vist en small ;-)
Men alligevel rimeligt let fundet

NT
Tak for cachen
nr65dk

den står i cachebeskrivelsen til at være Regular hvilket den vist skulle tage sig alvorligt sammen for at være.  Og så naturligvis også earthcachenSandet ved Dueodde

09:02, # 2722

en hyggelig morgentur – vi satser på godkendte svar, og logger cachen

Vi valgte ikke at bytte ;-)

Tak for cachen
nr65dk

[singlepic id=968 w=550 h=367 float=center]

Den næste var egentlig lidt sølle, ikke kun fordi vi ikke fandt den rigtige vej derud, men cachen var også i en trist forfatning, og cacheejer har vist mistet interessen, men vi fandt Sten Julenissen

08:59, # 2721

MEGET VÅD og ingen skrivesager trænger i den grad til service

NT
Tak for cachen
nr65dk

Efter Steen Julenissen, gjorde vi at par halvhjertede forsøg på et par andre cacher bl.a. en i Snogebæk, som vi opgav på grund af oprydning efter havnefest, så efter en tur omkring Nexø for at handle gik turen hjem for at spise frokost og og hente ungerne til eftermiddagens tur til Paradisbakkerne: Rokkestenen og Grydesø

14:22, # 2723

Fantastisk sted vi måtte lide lidt efter cachen, mon ikke det var derfor fruen havde to tæger med hjem

NT
Tak for cachen
nr65dk

[singlepic id=969 w=550 h=367 float=center]

Cachen ligger et fantastisk sted -desværre er træerne vokset op så den udsigt der engang var er dækket, men fældes der 3-4 træer så!!! ;-) Fra Paradisbakkerne kørte vi til Gudhjem for der var et sted vi skulle besøge – Karamel kompagniet, falder din vej forbi så – PAS PÅ!! de er stærkt vanedannende. Så var der kun en opgave tilbage på dagens program, at få smidt ungerne i vandet ;-)

[singlepic id=970 w=550 h=367 float=center]

Vi to gamle havde forsøgt med at morgenbade – men det var ikke bare koldt det var pingvin koldt!!

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching, Vi anbefaler og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *