Joo – der har været noget dødt her på siden

Især fordi bloggen mest handler om geocaching, og det har der ikke været meget tid til længe. Siden vi kom hjem fra Bornholm, har vi fundet 10 cacher deltaget i et event og selv afholdt et, ellers har det været familie, job, hus og lignende der har fyldt weekenderne, så endelig i denne weekend var der ingen planer , og da Spejdersport i samarbejde med Garmins caching site opencaching.com ville offentliggøre en del nye cacher, ville vi da lige prøve, at finde et par af dem. Vi kørte efter den serie der er lagt ved Moesgaard museum, af de tre vi ledte efter lykkedes os at finde een, og debatten på det danske geocacher forum antyder også i den grad sjusk med udlægningen af disse rekvalme cacher som ligger mellem 10 og 120 meter off, ikke lige den bedste reklame for opencaching. Så vi vælger fortsat at “ignorere” sitet.

Dette indlæg blev udgivet i diverse, Geocaching, Hjemme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *