En lille fælles tur nææ to, med Ojsels

Vi har en svaghed for trave ture – gerne lange, og vi ved at Ojsel (Aksel og Ilse) har samme svaghed, hvilket betyder at når enten vi eller de finder en lang multi eller en serie med indtil flere kilometre i benene inden vi er færdige, så arrangere vi gerne en fællestur, vi går nemlig i nogenlunde samme tempo og kan sagtens stå og falde i staver over de samme ting, det har (siden sidste opdatering her på denne side – sorry ) betydet at vi i november nåede afsted sammen et par gange, først i november “opdagede” vi to serier som vi mente ville passe godt til “os” ; Banestien #1 – 8 Pindstrup – Ryomgård, og Thorsager hjertesti # 1-8  (flere var der ikke lavet da vi gik turen). Banestien var ikke den store oplevelse, lidt kedeligt gemte cacher på ikke altid helt gode koordinater, og så spændende er banestier vel heller ikke ;-)  –  Hjertestien gav så lidt det mere natur, desværre havde dagens jagt lige glemt at skilte med, at der var jagt i skoven, det gav så lige lidt mere spænding end nødvendigt sidst på turen (Ahem). Der gik ikke mange dage fra de to serier var logget til der dukkede en anden serie op Rundt om Stubbe sø #1-8, som vi kunne blive enige om at tage i fællesskab. Vi ankom ved #1 ganske kort før Ojsels så vi kunne lige nå en enkelt kop “næsten kaffe” inden Aksel og Ilse dukkede op, da vi havde fundet #1 flyttede vi bilerne og drog fra vores valgte p. plads langs søen til den fjerneste cache i serien #8 og så herfra “cache” os tilbage til bilerne, og det blev en rigtig fin tur med nogle fint fremstillede cacher (også selv om nogle var mikroer).

[slideshow id=187]

Efter en lille trave tur på godt 10 km kørte vi hen til nærmeste rasteplads fik en gang trangia kakao/kaffe, og nogle røverhistorier (også om “rigtige” tyveknægte som har deres egen opfattelse af hvordan man løser mysterier),  mens mørket faldt på.

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to En lille fælles tur nææ to, med Ojsels

  1. Dagens skriver:

    Ligner en hyggelig tur :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *