Vi blev inviteret på tur

Walking boots, Sundance og csege havde udset sig Q10’s multi rundt om Hald sø, de inviterede ojsels som så inviterede os, og vi glædede os, for ikke nok med hyggeligt selskab at “gamle” geo venner, så er der ikke i mit hoved tvivl om at, Hald sø området er noget af Danmarks smukkeste natur, dagen oprandt hvor vi mødtes ved Niels bugges kro, og i astadigt tempo begav os rundt om søen, det blev til mange (slik) stop, røverhistorier og almen hygge

16:46, # 2814

Let fundet ;-)

Efter en fantastisk tur rundt om søen, hvor vi efterhånden har trådt mange ‘geo’kilometre, denne gang i hyggeligt selskab med Walking boots (initiv. tager til turen), Sundance, Csege, Ojsel og på de sidste kilometre CO

Turen bød på:

17,84 km
425 højde meter
4,37 timer i bevægelse
masser af hyggesnak undervejs
og en samlet tid på 7½ time

Tak til Birthe for initiativet og til Poul, Claus, Rikke, Aksel og Ilse for følgeskabet

NT
Tak for cachen
nr65dk

Absolut en anbefalelsesværdig tur

[slideshow id=189]

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *