Kirke – kasser?

Normalt vil ‘lørdagens hændelser’ udi nr65dk’s  geoeskapader blive listet her, og lørdagen indbragte da også 6 cacher, men hvor vidt der skal skrives om dem – –  6 gange hurtigt fundet, for en stribe kirkecacher.

Der er åbenbart gået inflation i kirke cacher, alene i det Midtjyske er der i denne måned alene kommet omkring 20  nye cacher i serien Jyllands Kirker, det er sikkert også i orden, der er bare en tendens til at, kirke cacher bliver til statistik cacher, kør frem til koordinatet stik armen ud af bildøren log cachen og videre, dem vi var forbi i dag kommer desværre i den kategori af de 6 kirker var de 5 låst – og så har kirke cacher i vores (mine) øjne ingen berettigelse, hvorfor vise en kirke frem man ikke kan se indvendigt?  – Vi har en ‘målsætrning’ om at når  vi tager en kirke cache så skal vi selvfølgelig også ‘kigge inden for’. Nu har jeg pudset glorien – så kan jeg godt indrømme at det ikke sker i 100 % men dog mindt i 75% af de tilfælde hvor vi logger en kirke cache, så er vi også lige indenfor, for hvorfor skulle vi ellers komme forbi kirken? Når det er sagt skal det så siges på posetiv siden at der i dag ikke var nogen der var gemt i de fredede kirkediger.

Så kan man selvfølgelig spørge – hvorfor så tage ‘alle’ disse kirkecacher, baggrunden i dag var at vi havde farmor på snart 80 med, og hun er desværre ikke længere så terrængående, men hun vil alligevel gerne med på lidt geocaching, og hun vil også gerne se en kirke eller flere indvendigt – såe!

Under alle omstændighedder så var det primære for turen en børnefødselsdag, og den hyggede vi os vældigt med!

Dette indlæg blev udgivet i familie, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Kirke – kasser?

  1. Pingback: nr65dk » Blog Archive » En søndag på Djursland

  2. Pingback: nr65dk » Blog Archive » Norge dag 2

  3. Pingback: Vi drog vest på – nej nej ikke så langt !! « nr65dk

  4. Pingback: Vi drog vest på – nej nej ikke så langt !! | nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *