Vi tog til – Jyde event i bålhytten

Selv om det var tæt på at vi var blevet hjemme, vi fik os dog overtalt til at tage af sted i god ro og orden, d.v.s. vi var ikke blandt de første der ankom, og ret beset havde vi lidt den samme fornemmelse som da vi tilbage i 2005, var til vores første event på Dejbjerg hede, for der var skutte nogen vi kendte – og dog, lidt efter lidt dukkede nogle kendte hoveder op, men udover trekanten, rolle63, TIDOKU, og nogle få andre var der ikke mange af de fremmødte vi kendte, nå pyt vi er jo heller ikke særligt aktive for tiden, og events er slet ikke det vi deltager oftest i – da de som regel går mere ud på at der skal være så mange cacher som muligt, oftest af ringe kvalitet, frem for få cacher af god kvalitet, og så med mere vægt på det sociale, og umiddelbart lød det i event beskrivelsen som en fornuftig vægtning mellem cacher og den sociale del, desværre kom foråret så sent i år at vi syntes det var lidt for koldt til at være rigtigt sociale, men det var et rigtigt fint arrangement. Udleveringen af cacher var ægte “oldschool” altså på papir!!! – Vi havde dog medbragt en PC så alle cacher kunne lægges ind i alle (3) GPS’ere uden at skulle taste – taste – taste. Så efter endt PC tasteri og overfør – overfør – overfør S..t Nüvi’en og GSAK vil ikke kommunikere, så der bliver lidt tasteri alligevel ;-) drog vi ud for at finde cacher. Nå vi lægger ud med Agnes’s hus

12:43, # 2852

LET FUNDET men noget besværlig at åbne

NT
Tak for cachen
nr65dk

Besværet med at åbne, skyltes manglende præcision i fremstillingen af lukkemekanismen, men det slides jo nok til, så er der 400 meter til den næste Parken med vilde dyr

12:49, # 2853

Vi beklager meget at vi loggede denne som de første ;-)

NT
Tak for cachen
nr65dk

WHAT!!!!! – vi loggede Agnes’s hus som 3 eller 4, men en cache kun 400 meter væk som de første??? hvad er der gået af first find jægerne? Det skal bemærkes at, ved Jule event 2006  besluttede vi ALDRIG at jage first finds til events, blandt andet fordi en grandvoksen kvinde var parat til at lave en kropstackling på et barn for at komme først, så det sluttede der, og fra basen hjemme kigger vi, når der kommer en ny cache i nærheden – og siger så, den har Jakob taget – så det blev den første first finder i 3½ år – ta’ den!! – Videre til Godt øl

12:58, # 2854

Let fundet – vi valgte ikke at besøge stedet

NT
Tak for cachen
nr65dk

Nej vi valgte ikke at besøge stedet, det så ikke særligt besøgsvenlig ud, det kan selvfølgelig godt være os der er snerpede :-)) Vi valgte i stedet  at tage til Traktortræk

13:25, # 2855

Let fundet – med efterfølgende frokost i den lokale grill –

NT
Tak for cachen
nr65dk

Naa – der var ikke majet traktortræk. det er jo først til august, og “frokosten” på den lokale grill kunne i sandhed får blodtrykket op, sjældent har jeg fået SÅ salte pommés frites, og selv om den ikke var til en af os, så har jeg aldrig set en ribbens sandwich få tilsat EKSTRA salt inden servering og slet ikke i den mængde holddaop. Lettere svimle af det den megen salt (aj det gas), drog vi videre til Fuglslev gl. skole

13:55, # 2856

Hurtigt fundet

NT
Tak for cachen
nr65dk

Hmm – tjaa – joo – Ja historien var der jo, herfra vendte vi tilbage til event pladsen, hvor vi lige parkerede næsten oven på en ikke event cache Brønhøj skov #1

14:06, # 2857

Let fundet når nu vi næsten holdt oven på den ;-)

NT
Tak for cachen
nr65dk

Også tilbage til event pladsen og hente vores velfortjente FFC (fniissss) og en hurtig kop kaffe inden vi daffede hjemad igen, eventet logges som følger.

14:08, # 2858

Tak for et hyggeligt event!

Det blev desværre ikke til mange fundne cacher i dag – da halvdelen af teamet døjer med en fiberskade i læggen, men vi vender tilbage når benet atter fungere

nr65dk

Det var nu ikk’ så ringe endda – desværre er der ingen billeder :-(

 

Dette indlæg blev udgivet i Event, First Find, Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *