Her er så stille nu!

Ja – her er meget stille, vi er ikke helt holdt op med at geocache, siden 2013 er det blevet til 175 cacher, men vores generelle vurdering af danske cacher er, at de ligger for tæt og er af for ringe kvalitet og glæden ved at blogge om dem bliver derefter, og som følge heraf cacher vi næsten kun når vi er på ferie i Norge, hvor man stadig kan bruge cacherne til at finde spændende steder. Der ud over må undertegnede jo nok erkende at have fundet tilbage til min gamle interesse for fotografering, og mine foretrukne motiver ligger i tidsrummet fra ca. 2 timer før solopgang til solopgang, så inden jeg er hjemme igen og vi kunne være klar til en tur er klokken så mange at vi ikke kommer afsted.

Morgen_tur_MG_7040_24-03-16 Thisted Bredning_MG_6902_27-02-16 Morgen_tur_MG_6748_07-02-16

Seneste fund Udsigten til Vorsø

#3175 @ 13:39:00

Let fundet – på vedligeholds tur på egne cacher i området

Tak til Mikeyskou for cachen

Måske lagde vi noget i cachen – men vi tog ikke noget

nr65dk

Måske kommer vi stærkt igen!

Dette indlæg blev udgivet i diverse, Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *