Norges ferie dag 1 – Kjære gæst

Der er arrangeret “hussitter” (Tøsen er hjemme), bilen er pakket og man er kommet 15 km hjemmefra og denne SMS tikker ind.

Kjære gjest! Kansellert avgang.
Avgangen fra Hirtshals i dag lørdag 17.08. kl 11:45
er kansellert på grunn av vær.
Vi beklager de ulemper kanselleringen måtte medføre.
Vennlig hilsen Fjord Line

SÅ ER DER LIDT KRISE I BILEN!!! – Vi finder en rasteplads,  får ringet til Fjord Line – taster os igennem til “tale med en konsulent”, “Der er i øyeblikket mye indkommende vennligst vent”! Vi fortsætter nordover mens vi venter “tålmodigt”, Da vi når rasteplads Himmerland holder vi ind igen, vi har været på hold i 50 minutter, og er enige om eventuelt at bestille til en anden afgang. da vi endelig kommer igennem, joo der er aflyst vi kan tilbyde i morgen tidlig til Langesund, eller i kan satse på at vejret arter sig til vores afgang kl. 18, eller prøve Color line, mens jeg snakker med den søde konsulent, er vi på den anden mobil i gang med at se om vi kan booke hos Color Line, YES bingo, vi er på sporet igen, og Fjord Line returnere ½ billet pris (vi har jo en retur billet – så håber de sejler på lørdag) så den ekstra udgift er “kun” 1000 kr, og vi er kun forsinket 2½ time til vores destination Haukenes

Flekkefjord

Udsigten kan der ikke klages over

Mere udsigt

Den lokale bjergged?

Vi har så efter ankomsten allerede haft 2 mindre skybrud, men inde er der godt og tørt :-)

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge. Bogmærk permalinket.

1 Response to Norges ferie dag 1 – Kjære gæst

  1. Pingback: Der kom et tilbud | nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *