Det er måske lidt snyd ! (dag1 & 2)

Tirsdag d. 10. august, begynder et rygte at løbe; Norge vil lukke for / indføre 10 dages karantæne ved indrejse fra Midt-Jylland lørdag nat kl. 00:00, så nu er gode råd dyre, vi vil på den ene side gerne til Norge men vi er ikke interesseret i 10 dages karantæne, mulighederne drøftes blive hjemme eller købe en bilet til fredag og bestille en hotel overnatning? I og med at dette er en “rapport” fra vores ferie, er der vel ikke tvivl om hvad vi gjorde?Der blev bestilt en billet med Fjord-line, og en overnatning på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand, Så igen i år blev ferien lige lidt dyre end planlagt ;-) ca. 1500 kr.

Det gav os så muligheden for at for en gangs skyld at få kigget lidt på byen Kristiansand, nede på Bryggen

Og ikke mindst Domkirkensom i august har en fantastisk spændende udstilling Den bibelske cyklus af Håkon Gullvåg

Se flere billeder fra udstillingen her

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge. Bogmærk permalinket.

1 Response to Det er måske lidt snyd ! (dag1 & 2)

  1. Pingback: At få dagen til at gå! | nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *