Proviantering i Orkanger

Både vi og bilen har brug for føde, nærmeste større by er Orkanger, og turen der til går langs Trondheimfjorden er fantastisk flot, og undertegnede kunne SAGTENS bruge dagevis med kameraet. MEN geniet har glemt opladeren til kameraet og selvom der er 2 ekstra batterier i tasken, så er ingen af de 3 batterier over 48% ladespænding, så jeg er tvunget til at spare, så ingen billeder langs fjorden :-(

PYT! så lige et enkelt da Det er nok også her vi erkender at som nybegynder med Elbil og 30 km til nærmeste lader er lidt bøvlet, man kan jo ikke lige smide en reservedunk i bagagerummet og man kommer nemt til at lide af rækkeviddeangst. MEN vi er på ferie og tempoet er naturligvis derefter, så mens vi ved, at det regner i Danmark, nyder vi eftermiddagssolen på terrassen, og 2/3 af os går hen til jordbærboden godt 2 km fra hytten for at se; “how to pay and what to get”,  jeg vælger at lade dem gå i fred ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *