Museums tur

Dagens udvalgte udflugtsmål blev Orkla industrimuseum, en ganske spændende udstilling om mine drift gennem mange år, da vi tidligere har været i miner valgte vi turen i minen fra. Samme sted ligger, Thamshavnbanen en aktiv veteranjernbane som egentlig også er en del af museet men af tekniske årsager ikke kører i år

Fra industrimuseet gik turen til Løkken kirke, som på Visitorkland‘s hjemme som er uden yderlige beskrivelse dog ser interessent ud, MEN som alle norske kirker låst. De vil gerne skryde af deres kirker men man må ikke se dem.

Vent hvad laver jeg her?

Maden blev indtaget på Bårdshaug Vegkro en schnitzel med friske grønsager, pommes og krydersmør – og det var ikk’ så ringe og på vejen hjem blev der stoppet ved Jordbærboden og det var heller ikke ringe.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *