Hjemrejse

Vi skal være ude af huset inden kl. 10 – hvilket ikke er noget problem kl. 9:15 sidder vi i Moderskibet

Dirty Megan

og kursen er sat mod Hamar, hvor vi ankommer ca.: 16:50 lige tidsnok til fika, og efterfølgende lidt tussen rundt i byen før aftensmad på hotellet og så tidligt i seng, da vi skal forlade hotellet senest kl.: 06:30 for at være sikre på at nå færgen kl.: 13:35 mod Hirtshals, hvor vi i bedste Fjord Line stil ankommer 15 minutter for sent. Fra færgen går turen til en lader så moderskibet kan få noget føde inden hjemturen og vi forsvinder ned på vores stam restaurant i Hirtshals normann’s

Derfor- – – uhm!!! og i Danmark bruger man salt på fritterne

Herefter er det “bare” de sidste 200 km hjem, ankomst kl. 22:30 efter rundt 2800 km i løbet af en uge.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Hjemme, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *