HOoovvv!

Så sad vi der og stenede – det vil sige der blev ikke sendt noget i TV som der var nogen der gad at se, så det blev en Olsen Bande film, og den nåede lige at slutte da der kom en mail om en ny cache. Så skulle det jo måske gå stærkt, der skulle findes lommelygte, man skulle lige have et par langebukser på (det ser fjollet ud at troppe op i lange underhylere) og overføres koordinat til GPS’en ikke for det jeg vidste næste hvor den lå, vi har selv haft en plan om at lægge en cache på stedet. Fruen gad ikke med så man måtte jo selv. fremme ved stedet blev bilen “stillet” næsetn lovligt og de indledende eftersøgnings øvelser begyndte = kig de mest oplagte steder, så  kom Foolie tilstede og spurgte straks “har du fundet den”? – nøø det havde jeg nu ikke Foolie gik meget målrettet og jeg fulgte lidt bagefter men kom først rundt om træet lige da begge voree lygte lyste på cachen Anders Nielsen – logscroll

23:25 #1585

Tillod mig at skrive som den første i loggen efter at have snuppet den for næsen af Foolie, som ankom få minutter efter at bilen var blevet ‘kastet’ i siden af vejen.

ud:FFC

Tak for cachen
nr65dk

Ikke lang tid efter at den var logget – var Ojsel på Skype – med et tillykke :-)  – de var kommet 10 minutter efter Foolie og undertegnede

Dette indlæg blev udgivet i First Find, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to HOoovvv!

  1. Pingback: Vi nåede det « nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *