Vi anbefaler og anbefaler IKKE

Fredag var vi Musikhuset Aarhus for at se / høre Elsk Mig i Nat! En fantastisk teaterkoncert, med masser af musikken fra dengang fruen og undertegnede var unge og – og – og. Så har du tid så er der vist stadig ledige pladser – Da det nu var en aften for os to gamle alene havde vi valgt at bestille billetter med buffet, fra Musikhusets restauratør johan r, inden forestillingen og det kan vi IKKE anbefale det var en absolut skuffelse, de lune retter var KOLDE, den brasierede oksesteg var sej som sålelæder, den cremede aspargessuppe lignede kærnemælk, de hasselbagte kartofler så ud som de var lavet som de brunede kartofler fra julemenuen, da undertegnede ikke er fiske spiser, kan jeg ikke udtale mig om laksen og tunmoussen men fruen var vist ikke imponeret, sidst og mindst var desserten citronfromage hvoraf der var ca. en teske fuld gemt under to teske fulde flødeskum. Betjeningen imponerede heller ikke, hende der stod for bl.a. bord 112 (vores bord) slap sq* ikke heldigt fra det, først fik vi et vinkort en fin læder mappe – der var bare ingen vine i man havde glemt at sætte siderne ind (det var jo ikke hendes skyld), vi bestilte 2 * 1 glas rød og 2 * 1 glas hvidvin, hun kom og fjernede 2 glas, jeg tænkte de kommer nok tilbage fyldte, da det jo “kun” var husets vin vi havde bestilt, men nej et øjeblik efter stod hun med to flasker vin; “hvem skulle have hvid og hvem skulle have rød?” – ahem vi skulle have begge dele – begge to! – resolut snupper hun to glas på et andet bord, skænker og forsvinder, 20 minutter senere kommer hun igen “om vi vil ordne betalingen nu – så vi undgår kaos når forestillingen starter?” – det vil vi da gerne og vi betaler, og nu kommer første halvdel at de to par der skal sidde ved det bord hvor trissen havde taget de to føromtalte glas, og vi minder hende stille om at hun har glemt at stille nye glas på bordet – rød i hovedet forsvinder trissen ud for at finde de to glas. Efterfølgende gør hun hvad hun kan for at blande rundt på bestillingerne fra de 3 borde med plads til 4 personer, som jeg kan se fra min plads – – skuffende! Så tager du i Musikhuset, så spar buffeten der, og gå på det grønne hjørne, der ligger tæt på i stedet, det er 50 kr. billigere og 100 gange bedre.

Men koncerten var forrygende – det har jeg vist nævnt, og da den var slut og vi skulle forlade parkeringskælderen under Scandinavian congress center, gik der prop i det og det tog 40 minutter at komme ud af p. kælderen, det har vi alligevel aldrig oplevet før! Stakkels vagtmand der skulle fise og fare mellem 4 bomme, hvor folk ikke kunne komme ud fordi de havde overskredet de 15 minutters udkørselstid fra betalingstidspunktet.

Har jeg nævnt at det var en fantastisk teaterkoncert?

Dette indlæg blev udgivet i diverse, familie, koncert, Sjov, Vi anbefaler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *