Faktisk skulle vi –

Være kørt til Tøndermarsken lørdag for at se sort sol, så ugen var blevet brugt på at studere hvor det måske var muligt at finde stærene. Vi havde bare glemt, at vi  havde lovet knægten at bringe og hente ham til “klassefest”! Hmm, så kunne jeg jo godt have sagt ja da chefen i fredags spurgte om jeg kunne hjælpe med, at pakke 2000 varelinier i weekenden.

Søndag var afsat til høstgudstjeneste, hvor tøsen synger i koret, så farmor var hentet til byen. Efter gudstjenesten ville undertegnede liige smutte forbi kirken for at tage et billede eller to af de smukt pyntede kirke, jeg glemte bare lige at tænke på de effektive medarbejdere ved kirken, så der var ikke noget pynt tilbage da jeg ankom! Så det blev bare til en tur rundt i haven

[slideshow id=154]

Egentlig skulle der være et billed af et par fugle – men så længe jeg var i haven var der ikke én fugl at se, så snart jeg var inde – så var der – ja gæt selv!

Dette indlæg blev udgivet i diverse, familie og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *