Teknik event i Fruering

Igen igen – havde vi valgt at invitere til lidt geocache teknik nørderi i Fruering forsamlingshus. Belært af sidste års erfaringer med 96 mennesker i et forsamlingshus der reklamere med plads til 100 (og med småt, at det er bedst til 80), havde vi valgt at sætte max til 70 og med en forventning om et “naturligt” i sidste øjeblik frafald på en 3-4 stykke ville det ikke være så klaustrofobisk som i 2010. Så da vi kl. 10 havde fået udleveret nøglen til huset og begyndte vi at stille borde og stole op, undrede vi os over hvordan vi overhovedet kunne få presset sidste års 96 deltagere ind i forsamlingshuset, og selvom der ikke var noget “naturligt” frafald på 3-4 stykker så virker et deltager antal på 70 fornuftigt, man sidder tæt men ikke klaustrofobisk tæt (vandet drev ikke ned ad vinduerne efter 1 time), og hvis økonomien i eventen skal holde og vi synes ikke vi kan forsvare en yderligere prisstigning på 25 kr.  kan vi ikke sætte deltager antallet længere ned. Der med også underforstået, at vi jo nok laver en teknik event igen til næste år.

23 øl
69 sodavand (det halve af sidste år)
17 kildevand
1 kg kaffe = ca. 150kopper
10 te breve
6 rugbrød a’ 29 skiver (1450 g)
1½ kg roastbeef
1 kg leverposteg
500 g rullepølse
500 g kamsteg
500 g kalkunbryst
500 g hamburger ryg
500 g Spegepølse
1 kg Italiensk salat
1 kg Pickles salat
100 brikker  smør a’ 10 g
5 kg Twist chokolade
10 bradepande kage
8 stk. familie pizzaer

Plus lidt agurker, løg, en ammo boks, en logbog og lidt andre små ting

Hvad der blev doceret lørdag kan findes her

Lidt billeder fra dagen her

Dette indlæg blev udgivet i Event, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.