Så kom der lige et triatlon forbi

Fredag henter fruen, undertegnede fra arbejde og spørger på vej hjem hvorfor der står alle de højre og venstre sving forbudt skilte alle steder? Jeg er træt og gnaven (efter 12 timer på jobbet) så svaret bliver nok lidt der efter, for jeg ved ingenting! Vel hjemme forlader fruen og ungerne huset og jeg nyyyyder en kop kaffe og lytter til radio med et halvt øre, og høre lige pludselig noget med søndag, Aarhus, Odder, Horsens og Skanderborg afspærrede veje og triatlon. Pludselig er fatter vågen, tjekker internet og finder nogle oplysninger, og finder blandt andet ud af at Virringvej spærres i østgående retning, jeg har intet hørt og fruen har intet hørt! Lørdag sidst på formiddagen kommer en lastbil langsomt trillende forbi ude på vejen. De stiller kegler op, mere end 20 timer før løbsstart! nu er Virringvej ikke verdens største vej meen den er forbindelsen mellem det sydlige af Aarhus kommune og motorvej E45, så der er en del trafik, og der køres godt til. Faktisk er det i starten lidt lækkert med de kegler for farten på Virringvej reduceres markant, vi henter min mor i Aarhus og på vej hjem rejser vi 4 væltede kegler, først på aftenen er jeg på vej hjem efter at have afleveret min mor i Aarhus, er jeg ude af bilen for at  rejse 6 ud af 15 væltede kegler på en 600 meters strækning. Så bliver fatter sur, stiller bilen i indkørslen og går turen ind til Virring og stiller samtlige kegler ind i rabatten, en halv timer senere kommer en lastbil fra kegleudlejningsfirmaet trillende (tror de af politiet har fået bud på at stille keglerne ind til siden).  søndagmorgen var keglerne på plads igen og lidt over 10 begyndte cyklerne at kommer forbi, godt 900 blev det til (nej jeg har ikke talt dem)

et par stykker af dem der kom forbi

[slideshow id=173]

Den sidste kom forbi omkring kl. 14

Keglerne- – nææ de blev først hentet efter kl. 20

Dette indlæg blev udgivet i diverse, Hjemme og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *