Et lille smut til Skagen

Med ungerne på Landslejr, kunne vi to gamle godt smutte en tur til picnic event i Skagen, det blev en rigtig hyggelig dag hvor de til dagen udlagte cacher (og et par øvrige) blev fundet sammen med Trekanten, udover eventcacherne, blev det blandt andet til et besøg i Hulsig kirke som vi var enige var lidt speciel med hensyn til farvevalg

[slideshow id=174]

Efter eventen, fik vi os indlogeret hos vores “Zimmer-room” ;o) hvor vi startede med at teste sengene med en  lille morfar, inden vi tog på tur rundt i Skagen dels for at finde et par cacher dels for at få noget at spise, efter en tre fire cacher og et besøg i havne grillen, begyndte det naturligvis, at regne hvilket gav anledning til at benytte Pylles invitation til kaffe, og det endte med en rigtig hyggelig aften hos Pylle og Banzai.

 

Dette indlæg blev udgivet i Event, Geocaching og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *