Norges ferie 2012 – dag 3

Dagen var afsat til et besøg ved Telemarkskanalens største sluse anlæg Vrangfoss, vi besøgte også slusen i 2008, men dengang var knægten ikke med og han ville gerne se slusen. Undervejs kunne vi heldigvis også nyde Norges smukke  landskab, som her Flåvatn

[singlepic id=1014 w=550 h=360 float=]

Må indrømme at en mindre hukommelses fejl betød at vi havnede ved Ulefoss sluse, hvor vi lige kunne se en af rutebådene forlade slusen, så vi skyndte os at hoppe i bilen og køre til den rigtige sluse. Hvor vi fornøjede os med at se MS Viktoria gå gennem sluserne

[singlepic id=1015 w=360 h=550 float=center]

Og jo der blev igen ledt efter en cache som vi ikke fandt, men for familie ferie i Norge gælder, at vi er ikke på cache ferie, det er muligvis cacher der bestemmer hvor vi tager hen, men det er ikke for at finde cacher vi er på ferie sammen (da de unge i familien ikke gider og det respekterer vi gamle).

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *