Norges ferie 2012 dag 4

Vi vidste godt at dagens tur ville blive hård  –  men jeg havde ikke forestillet mig at, turen ville blive så krævende, eller sagt med andre ord, vi var absolut ikke i en kondition der var bare nær o.k. til en tur ud på Trolltungen. Vi startede fra Halbjønsekken kl. 06:30 mod Odda, og kl. godt 9 holdt vi med udsigten til den (desværre) nedlagte Mågelibane, at banen blev nedlagt 1. januar 2012, var ikke lige med i planen, så 450 højde meter nærmest lodret op, dette var udsigten til start på dagen .

[singlepic id=1019 w=360 h=560 float=center]

Vores største fejl var at starte med at gå op at trappen langs banen  (der er 2000+ trin), da vi nåede ca 1/3 op stod valget mellem at gå ned igen eller at tage den måske knap så stejle sti under banen, vi valgte stien. Der er nogen uenighed i familien om turens skønhed, undertegnede synes det var en forbandet hård tur – men fantastisk, resten af familien synes det var en forbandet hård tur og vil ALDRIG op på det fjeld igen?

[singlepic id=1016 w=550 h=360 float=center]

Der er naturligvis en cache der ude Trolltunga

15:26, # 2827

Ai ai ai – det var en tøf tur

Vi var nok ikke rigtigt forberedt til denne cache så det blev en rigtig hård tur for os ‘flatelands danske’

cachen var let fundet – men det tog tid at komme frem til den ;-)

NT
Tak for cachen
nr65dk

Tilbage ved bilen stod triptælleren på 23,5 km og 1150 højde meter – vi var ikke bare trætte, vi var udmattede, mine støvler dampede da jeg tog dem af!!

Jo jeg vil gerne derud igen – for der ligger en cache ved den “lokale” Preikstolen når vi engang har været på den ved Lysefjorden. så har vi været på de to der er i Norge ;-), desværre får jeg nok ikke nogen fra familien med derud igen

 

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *