Vi er ude i et projekt!

Der skal ikke herske nogen tvivl – vi gider ikke synes ikke om powertrails, men men men – i Norge 2,5 km fra hvor vi bor (som kragerne fly’r) ligger der en cache. FRODO #1000, FrodotheDogs udlagte cache nr. 1000 (en aktiv hund(-:  ) som undertegnede så fik den tossede idé, at vi skulle logge som vores nr. 3000, da cachen blev “opdaget” i april måned var den ikke logget fundet endnu, og cacher i det område kan ligge lææænge uden, at blive logget, så der var en chance for samtidigt, at blive first finder, men i april manglede vi omkring 150 cacher, og det burde jo ikke være et problem at finde dem inden vi skulle til Norge, april forsvandt og blev til maj, som også pludselig var på vej mod en slutning, og vi manglede stadig 126 cacher, så det begyndte at trække op til et powertrail, men vi blev lidt reddet af et event i Mårslet, så de sidste 14 dage har fruen taget sin tørn med at finde cacher på vej hjem fra arbejde, og de få ledige weekender er også blevet brugt, så i skrivende stund “mangler” vi 26 for at nå i mål, men vi får ikke lov til at logge den som first findere – en eller anden “bølle” ;-)) , loggede den som first finder den 8. juni, 236 dage efter frigivelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Geocaching og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Vi er ude i et projekt!

  1. Pingback: Norge 2013 – projekt 3000 | nr65dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *