Norge 2013 – sommerferie eller

Når moderskibet, bryder sammen 13 km fra basen med en sprængt toppakning, på dag 3 af de 8 vi skal være i Norge, og vi dermed står i Hallbjønnsekken uden hjul, og som manden fra Vinje bilbjergning sagde; ” man blir naken uten bil i dette området“! Ja det gør man. HELE tirsdag gik med, sammen med SOS international, at finde ud af hvordan vi kom videre , skulle moderskibet repareres i Norge og skulle vi så have en eller flere overnatninger på hotel (nej for det norske værksted kunne ikke få bilen repareret inden midt uge 28) ,eller hvordan skulle vi komme til Kristiansand lørdag, En leje bil kan findes i Oslo (250 km), Stavanger (311 km) eller i Kristiansand (185 km). Vi når hos SOS op på chefniveau hvor der bevilges en taxa lørdag fra Hallbjønnsekken til Kristiansand, dvs. vi er strandet i 5 dage og der er 25 km til nærmeste butik, MEN der går Bus fra Hallbjønnsekken via Valle til Kristiansand. bussen går kl. 15:10 og er i Kristiansand kl. 19, og så begynder det at knibe med at udleveret en leje bil, til vores store held, kommer der en dansk familie i en af de andre lejligheder, som det lykkedes, mod gode ord og betaling, at overtale til at køre fruen og undertegnede til Valle onsdag morgen kl. 6, så vi kan nå bussen kl. 7:20 til Kristiansand (pris 738 nok for to voksne) da policen står i fruens navn da det er hende der bruger bilen mest, og hun ikke bryder sig om at køre i Norge, “måtte” vi af sted begge to, og det blev en lang dag hvor vi var hjemme igen kl. 14 efter vores “lille” rund tur, og tøsen havde næsten ikke kedet sig!

Kuskard

Norge2013-6625
Vi kan kun sige at SOS international har ydet en fantastisk service i denne sag, og nej – vi mener ikke selv vi er skyldige, bilen var til ferie eftersyn mindre end en uge før vi drog af sted!! muligvis er der et værksted der har noget de skal forklare??

 

Dette indlæg blev udgivet i Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *