Norges ferie – Hjemrejse

Vi lagde turen hjemover ind omkring den gamle bydel i Moi,

Moisåna

Det var jo nok en butik engang

Det er jo så stadig en butik :-)

Til vores store overraskelse sejlede Fjord lines “Fjord cat” til tiden efter at bilerne blev pakket efter puslespilsprincippet, matrosen ved opmarch båsene pegede på den bil, så på den bil, så 10 biler fra den bane, 4 biler fra den bane så en masse biler fra den bane hvorefter biler bliver pakket med skohorn på færgen, blandt andet måtte fruen stå ud inden bilen blev parkeret, for ellers kunne hun ikke komme ud af bilen. Turen fra Kristiansand til Hirtshals var ganske begivenhedsløs, det blæste for engangsskyld ikke :-)

Vel tilbage i Danmark skulle vi finde et sted at spise ( det er sq for dyrt på færgen).  Valget faldt på normann’s, ( indrømmet tilfældigt). Hvor vi valgte normann’s aftenburger, et valg vi IKKE fortrød, kæft det er læææænge siden vi har fået en så fantastisk burger KLART anbefalet herfra, er du i nærheden af Hirtshals så smut forbi normann’s Nørregade 23
9850 Hirtshals.

Hver en krone værd!

 

Flere billeder fra ferien kan ses HER

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge, Vi anbefaler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *