Norges ferie dag 7 – Vi udsatte det heldigvis ikke

En af turene i lokalområdet Gursli gruver, som vi grundet vejret har udsat og udsat, blev dagens opgave, så afsted det gik.

Sikken en masse vand!

På vejen op (og ned) løber der masser af vand alle mulige og umulige steder efter ugens enorme mængder af vand. Flere steder på vejen op til minen er der infoskilte om dels de tidligste bønder omkrig år 1600 og dels om mine driften på Molbydenit i perioden 1914 til 1919.

Resterne af malm vaskeriet

En ganske fin tur, hvor vi så tydelige spor efter bæver og som samtidig gav 2 cacher på kontoen, så vi nu har fundet 201 cacher i Norge. Resten af dagen bliver kiggen ud af vinduet, pakke samen og gøre klar til hjemrejsen i morgen, og ja godt gættet det har regnet her til eftermiddag ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Geocaching, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *