Skien og omegn

Jeg valgte at stå lidt tidligt op (kl. 5:00) for at se lidt på Skien

Skien by night

Skien by night

Skien Rådhus

Jeg indrømmer gerne at det var lidt koldt, så efter en lille time rundt omkring på bryggen, listede jeg tilbage til hotellet og under dynen en lille ½ time for at få varmen inden morgenmaden.

Formiddagen valgte vi at bruge på at finde et par cacher, bl.a. Glasergruva, Vestmarka Skien, kulturhistorie forståes ;-) . Havde vi på forhånd vidst at der var skovarbejde i området, og kendt konsekvenserne heraf havde vi nok valgt at finde et andet sted at gå formiddags tur

Pløre

Udsigt

Mere udsigt

Konen i muddergrøften

Så tilbage til hotellet for at skifte til noget tøj vi kunne være bekendt at have på (rent tøj), mens vi ledte efter et sted at spise frokost ( altså dansk frokost ikke norsk, hvor frokost er morgenmad), valget faldt på Kremen kaffebar, hvor valget faldt på landbrød med kylling, det lyder måske ikke af noget men det var en rigtigt lækker skive ristet brød med Kylling, salat, tomat, agurk, mangochutny, rødløg, chilliolie, bacon (bacon er ekstratilbehør som skal betales for) og en sodavand x 2 = 146 Dkr. pr. couvert.

Eftermiddagen gik med en tur til nevlunghamn strand i håbet om en solnedgang, solen viste sig ganske svagt 15 minutter før ankomst og derefter ikke, desværre. Så det blev til lidt pjatteri med lidt silke vand – men forholdene var ikke til det på den i øvrigt mest stenede strand vi nogensinde har set

Silky Water

I morgen går det atter hjem ad

Dette indlæg blev udgivet i diverse, Ferie, Geocaching. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *