Number of the beast!

Det vender vi tilbage til ;-)

Man skal jo tjekke ud af sådan et hotel (og gerne i god tid), så der var godt 4 timer vi skulle slå “ihjel”. Vi valgte at køre lidt nord for Skien op til for at kigge lidt på Telemark kanalens sluser,  ved Ulefoss vi har været der før, men i sommer månederne, og der er ikke meget liv om vinteren naturligvis ;-)

En sluse der keder sig!

Da vi kørte fra slusen viste der sig en lidt uventet mulighed Holla kirkeruin, den kan være lidt svær at finde selvom man følger skiltene, for ligepludselig er man ved en vej gaffel uden skilte, men vi gav ikke op ;-),

Holla kirkeruin

Man er i gang med vedligehold,

Udsigt fra kirkeruinen

Herfra var det sydover mod Langesund med et indkøbs ophold i Porsgrund, hvor vi for en gangs skyld valgte at by cache Old library -New homes, heldigt for os at den nok ligger lidt afsides og dermed er der ikke så mange nysgerrige blikke.

Overfarten fra Langesund til Hirtshals var ganske begivenhedsløs, man kan undre sig over at man kan sejle fra Langesund 20 min. før tid og alligevel være lidt for sent i Hirtshals .

Og så tilbage til The number of the beast, vi valgte igen at besøge vores nye favorit restaurant i Hirtshals Restaurant Normanns, 2 x Ribeye steak, sodavand (man skal jo køre) og kaffe kr. 666,00 – igen det var f…… lækkert.

OG NEJ! det var KUN torsdag aften det regnede, samt hele vejen hjem fra Hirtshals

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie, Geocaching, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *