Familie udflugt –

Vi havde i sidste weekend planlagt, at vi skulle til Skulpturparken Blokhus for at se lysfestival. Desværre valgte moderskibet, at nedlægge arbejdet i form af en punktering (og moderne biler har jo ikke reservehjul), så det blev en udsættelse. For at vi ikke bare skulle køre til Blokhus, og hjem igen blev der indlagt lidt ekstra stop.

Første stop blev Nordsø oceanarium, og jo, vi har været der for 100 år siden

Klumpfisk

Klumpfisk

Og med knægten som turguide en let tur rundt i bunkermuseet, han har jo i forbindelse med hans uddannelse skrevet projekt, om mørk turisme bl.a. været på tur rundt ved bunkerne sammen med museums direktøren,

Udsigten fra kanten af et “kanontårn”

Hirtshals fyrtårn

Planen var så at vi skulle spise på vores nye in sted Normanns, desværre var de igang med at male, så vi måtte “nøjes” med Restaurant Lilleheden, og nej det var IKKE dårligt valg, en super sød trisse opvartede os, og wienerschnitzlen hørte også til i absolut plus enden (og nej jeg tager altså ikke billeder af hvad jeg spiser).

Sidste stop på turen Lysfest

Lysfest

Lysfest

Lysfest

Lysfest

Desværre i pis øs regnvejr

Dette indlæg blev udgivet i familie, vejret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *