Vi / jeg blev lokket !! (dag 5)

Jeg synes jættegryder er enormt spændende! Så da der i en turist avis stod følgende

HEDDEFOSSEN: Like ved Kylland kan man bade i jettegryter, kulper og små fosser. Morsom plass for hele familien.

En lidt unøjagtig sted angivelse, så efter lidt googlen rundt, VisitNorway skriver som følger:

Flere steder i Åseral har naturen sørget for at vi har naturlige “badestamper” – nemlig jettegryter. Ett av disse stedene er ved Heddefossen like sør for Kylland.

Rett etter avkjørselen til Håverstad når dere kjører nordover fra Sveindal mot Kyrkjebygd kommer det en nokså krapp sving mot høyre. Her er det parkeringsplass på venstre side til badeplassen ved Heddefossen.

Heddefossen er et utrolig flott eksempel på naturkreftenes forming av landskapet. Blankskurte flater, jettegryter, badekulper og små fosser gjør dette til en morsom badeplass for både små og store.

På seinsommeren kan det blir riktig godt og varmt i badekulpene.

Ca. lige så præcis som turist avisen, der er godt nok en “nål” i et kort men ingen konkret stedsangivelse, og på Visithvemsomhelsts kort kan man ikke hente koordinater, så masser af Googlen rundt langt om længe finder jeg et billede fra stedet tjekker EXIF, og der er selvfølgelig heller ikke nogen koordinater i data. Vi beslutter at med de “majet” informative steds angivelser forlader vi Postveien 100 og kører mod Kylland og Heddafossen, men det lykkedes os ikke at finde en parkeringsplads på venstre side af vejen ret efter et skarpt højresving når vi kom sydfra, det lykkedes ikke at finde en parkeringsplads ret før et venstresving når vi kom nordfra, og ja vi var inde ad en hver afkørsel på den “ønskede” side af vejen både 1. 2. og 4. gang vi kom forbi. Jeg var ærlig talt så små frustreret at jeg ikke engang fik taget et eneste billede af Heddafossen. Ja det var en halvlang tur, men med masser af flot norsk natur, JA JA der mangler billeder men man stopper sq da ikke lige midt på landevejen med en lastbil lige i røven –  –  VEL!

Efter aftens maden blev de lokale geocacher udset som mål for en lille aftentur.

Den lokale marina

Nogle skal bare gøre sig bemærket!

Nogen har stjålet vandet!

HALLO! Du vender forkert til en selfie

Den lille aften tur blev til 5 fundne cacher 2 ikke fundet og 7,5 km i benene

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Geocaching, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *