Stavanger og Lysefjorden (dag 6)

Dagens tur blev planlagt allerede i juli, da jeg så muligheden for et Lysefjord cruise på godt 4 timer med Rødne fjord cruise, og da vi flere gang har set Lysefjorden oppefra, syntes jeg det var en fin ide, at se seværdighederne nedefra, det eneste fruen fik at vide var at, vi skulle til Stavanger, onsdag fordi vi skulle “noget”. Heldigvis blev hun ikke skuffet over turen.

Selfie Dronningen – utallige selfies blev det til i løbet af turen

Preikstolen set nede fra

Forsand

Corona??

Der er regn på vej

Hengjanefossen

Gederne som færgeselskabet fodre flere gange dagligt

Vi nåede lige tilbage til bilen inden den forud betalte parkering udløb, så vi valgte at flytte bilen til et P. hus inden jagten på aftenmaden blev sat ind. Valget faldt på en amerikansk inspireret diner, desværre kunne vi ikke få det ønskede, så vi måtte “nøjes” med deres classic burger og desværre måtte jeg “nedlade” mig til at drikke en Coca Cola ( adder badder) da der ikke var andre ikke alkoholiske drikke og man køre ikke i Norge når man har drukket bare en enkelt øl! Herefter gik turen til Sværd i fjell, planen var diverse billeder af monumentet

DESVÆRRE havde en anden fotograf besluttet sig for at forevige monumentet på et gammelt glasplade kamera, her tager det jo desværre op til halve timer at tage et billede og når nu han kom først nøjes jeg. Så vi springer hurtigt videre til hjemturen og er hjemme igen kl. 23:30 lettere trætte.

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge, Vi anbefaler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *