Weekend på tilbud

Sommerhus udlejningen i Danmark lider! = Der er tilbud på leje af sommerhuse, så da der dukkede en mail op fra vores sædvanlige sommerhus/hytte pusher Novasol, blev der liiige tjekket, og der blev fundet et ledigt hus på Rømø (Lakolk) til den latterlige leje på 1350 kr. for fire dage i et 5 stjernet sommerhus, så der blev bestilt lang weekend hos div. arbejdsgivere. Så i weekenden den 12. til 15. november daffede vi til Rømø. Desværre var vejret ikke ligefrem med os da det var overskyet det meste af weekenden.

Huset var måske ikke de 5 stjerner værd – men vi to gamle hyggede os nu alligevel

Næææh et fugle billede

fruen samler hav-fald

Sølle solopgang

To mennesker på en strand

Lørdag aften valgte vi at spise på Fankel5, hvor vi valgte Wienerschnitzel den var ikke bare god den var pænt stor, og så fik vi noget vi ikke har prøvet før – vi fik ventebrød !? et lille lunt kuvert brød med hvidløgssmør til.

Åh jo vi fandt da også lige 4-5 geocacher

 

Dette indlæg blev udgivet i diverse, familie, Ferie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *