Fyret v2

Vi var glade for godt 5 år siden, da vi satte et nyt RTB pillefyr ind til erstatning for den polske pille knuser, desværre har RTB’en skuffet, på papiret skulle askeskuffen tømmes ca. hvert ½ år eller efter 3 – 5000 kg – Realitet når fyret om vinteren kørte 80 – 100 % drift fyldtes askeskuffen med uforbrændte piller og skulle tømmes for ca. hver 6 – 800 kg. I løbet af det første år var montøren / leverandøren ude for at justere fyret 3-4 gange og det hjalp ikke. Sneglen fra magasinet blev skiftet 3 gange inden for de første 18 måneder, askesneglen i bunden af fyret som skal fjerne aske krøllede sammen (det tog kun en dag at få den ud ) og var godt på vej til at gøre det igen. Hver gang det det var koldt bestemte det sig gerne for at ikke at starte op igen efter den automatiske rens af kedlen.

 

Fyret for dårlig opførsel

Valliant er sat ind som erstatning

Valliants “lille” hjælper, er større end forventet og måske ikke så køn, men vi vænner os vel til den

Så hvis du lige mangler et 10 kW pillefyr så er det til fri afhentning

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.