Bornholms ferie dag 1

Det startede tidligt – lørdag morgen kl. 04:00 ringede det første vækkeur, 10 minutter senere ringede det andet vækkeur, så lidt modvilligt forlod jeg min varme dyne, fik smidt 4 rundstykker i ovnen og sat kaffe over, og begyndte at vække resten af familien, så vi kunne være klar til afgang kl. 06:00, hvilket sær nok lykkedes ;-)

Kursen blev sat mod Bornholm via Ystad, med et forventet “foder” stop undervejs, desværre havde fruen så travlt med at komme til Bornholm at hun undlod at stoppe, efter 1. chauffør skifte og man må jo stort set ikke forlade bilen i Sverige, hvor vi efter planen skulle tage den langsomme vej langs kysten til Ystad (for at snyde stenkasteren ved Skurup), det blev så GPS’en der snød os og sendte os ad E65, men stenkasteren holdt åbenbart fri, så der var ingen problemer, bortset fra at den “manglende” spisepause og den kortere vej endte vi ved Ystad havn noget før planlagt, og man må jo stort set ikke forlade bilen i Sverige.

Kl. 13:50 vel ankomne til Bornholm, var vi bare en lille smule sultne, så en kort men effektiv jagt på et spisested blev sat ind, efter lidt ælle-bælle-mig-fortælle-du-slap-først-fri faldt valget på Cafe Munter, hvor de havde majet travlt lige i middagsstunden, hvilket da også betød at vi måtte vente godt 40 minutter på vores 4 burgere, som vel kun lige var ventetiden værd, altså en ganske god burger men ikke prangende. Efter frokost var det tid at hente nøglen til Sahara 9, som skal være base de kommende 7 dage.

Efter udpakning kunne jeg så konstatere at det var den forkerte nøgle vi har med til lastholderne (de stænger tagboksen er sat fast på), så vi måtte lige være lidt kreative for at få tagboksen af, så vi ikke skal køre rundt med den hele ugen.

Så er det tid til udforskning af både lokal området og “hele” Bornholm!

På udforskning af lokal området

På stranden

Kul “støv”

Bade hytter?

Sol på vej ned

NÆÆÆ hvor fin ;-)

Dette indlæg blev udgivet i familie, Ferie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *