Bornholms ferie dag 5

Der liige lidt panik, vi skulle til Christians Ø, og pludselig var klokken 8:30 og ingen af os var klar til at skulle køre kl. 9 det gav i den grad bevægelse på Sahara 9 og kl 9:09 forlod moderskibet basen i retning af Gudhjem og Christiansøfarten hvor vi efter en tur gennem Gudhjem i et tempo som fruen mente var i overkanten, og som hvis vi var gået den korteste vej ikke havde behøvet at være så højt ;-) nåede vi  M/F Ertholm hvor overholdelse af afstandskrav var (er) en by i Rusland, der var fyldt mere end godt op så vi måtte stå op under hele turen.

Efter at have stået op i en time på færgen er det jo rart at bevæge sig!

Simpelthen den bedste post “bil” jeg har set

Næsten klar til skud

Lille Tårn !

Det helt store beredskab

Havbad

Hul i muren!

Nej vi besøgte da slet ikke øens bryggeri (mobilfoto)

Efter at have hygget os en tur rundt på Christians ø og Frederiks ø, tog vi plads nær havnen, så vi kunne sikre os at komme tidligt ombord, så vi kunne sidde ned på turen hjem, hvilket heldigvis lykkedes.

Godt og vel solskoldet, nåede vi Gudhjem igen hvor vi skulle finde noget at spise, hvilket viste sig svære end forventet, den ene restaurant efter den anden meddelte at de serverede frokost fra kl. 12 – 15 og aftenmenu fra kl. 17  og vi ankom i Gudhjem kl. 15 – Efter at have rundet 7 – 8 spisesteder uden held, endte vi Hos Mette, hvor vi kunne få lidt frokost, som ikke var den store kulinariske udfordring, men hvad maden manglede i X-faktor, kompenserede den hyggelige trisse for.

Tærte med bacon og forårs løg (Mobilfoto)

Efter frokost en tur rundt i Gudhjem og forbi Karamel Kompagniet, var det tid at komme hjem og pleje de røde næser.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.