Bornholms ferie dag 6

Vi lagde sent fra land og spiste frokost inden vi sendte moderskibet i retning af Rønne og  Kulturhistorisk museum, hvor udstillingerne spænder fra interessant til; “det ligner noget lavet af en skoleklasse”.

Købmands butik

Skoleklasse – (ingen sammenhæng med teksten i øvrigt)

Efter kulturhistorisk satte vi kurs mod Gaarden, gård museum, madkultur m. m. her var så straffen for at lægge sent fra land da vi kom for sent til at deltage i en workshop, og priserne i butikken hvor de sælger Bornholmske specialiteter, lå liige lidt over hvad man skal give for de samme vare i dagligvare butikkerne.

Vi udsatte Cafe Munter for endnu et besøg,

Porchetta arrosta (italiensk svinekam) tomatrelish, bagte hvidløg, dagens kartoffel, årstidens grønt

og det var ikke så ringe endda ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Bornholm, familie, Ferie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.