Islands ferie – Hvalsafari!!

Camping 66.12 north holder vi med snuden direkte ned mod vandet (altså mod nord) da vi er så højt mod nord vil det sige vi kan se både  solNED(23:25) og solOP(03:00) (som om).

kl. 03:08 – solopgang min bare

Næste stop Grønland

Kl. 07:30 er vi klar og kører mod Húsavík, hvor vi skal ud at sejle 3 timer med Garðar. For nu skal vi se HVALER! kl. 10:00 sejler vi ud på Skjálfandi hvor vi i 2 timer ikke ser meget andet end lunder og terner  og så lige blåstet fra en pukkelhval, indtil lige pludselig dukker der 8-10 hvaler op

Undertegnede har sq aldrig taget så mange billeder på så kort tid, så turen er i den grad reddet. Efter “frokost” i Husavik bliver vores lille hjem hjemmefra sendt i retning af Mývatn, hvor vi havner på Camping Myvatn, som indtil nu er den mest “ordnung must sein” plads vi har besøgt ikke i en negativ betydning, men mange skilte med her må du ikke dit eller dat, men med det også rene og pæne toiletter og badeforhold.

Og så havde sørme også sådan en.

Det er i øvrigt ret spøjst at tage brusebad i geotermisk varmt vand, det lugter af prut og sørger for at deodoranten giver op efter et par timer ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Island. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *