Norges ferie dag 4 – Tørvejr TAK!!

Vi har lidt et setback, det har siden natten til mandag, regnet ca. konstant enten småregnet (det er til at leve med) eller styrt øs pøs regnet, og så er det skutte til at tage sig sammen til  at komm ud i det, så tirsdag der egentlig skulle have været brugt til en tur til Gursli gruver, blev udsat og udsat intil vi omkring kl.11, blev enige om at opgive turen, med en vejrudsigt fra YR der sagde regn med regn på hele eftermiddagen, en vejrudsigt som man i øvrigt ikke har kunnet stole på de seneste dage, hvor de har lovet stort set tørvejr (som om), men når nu de lovede regn (og det regnede) valgte vi at tro på dem, og først omkring kl. 15:30 begyndte vi at kunne se blå himmel hvor det ikke samtidig regnede.

Da vi havde valgt at skrotte turen til Gursli gruver, valgte vi nærområdet, og når nu der ligger cacher lige “baghaven”. Så lad os da kigge på dem Fruen var meget opsat på “Dalane # 319 Steinflue” Undertegnede havde advaret; “det er en terræn 5,0 ” – og ganske rigtigt Fruen havde ikke lyst til at klatre i træer, så vi så på cachen men forsøgte ikke.

Fruen leder efter en anden cache

Vi vendte og begav os mod “Dalane #323 Duftranke” som trodsalt kun har terræn 1,0 sådan en dims i et autoværn det er da til at forstå så den blev fundet, med udsigt til hvad vi er sikre på er de riges paradis

De riges paradis

SÅ gik det stille og roligt hjemad igen

Bemærk lastbilen som er ca 3.80m høj i forhold til klippen

Der plukkes lyng

Nææ – hun kan jo ikke lade være, og nej der har ikke været uventede gæster i dag ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Geocaching, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *