Norges ferie dag 6 – Vi forsøgte!

 

Ja det regner

Vi forsøgte VIRKELIG, som i seriøst, da regnen efter endnu 17 timers skift mellem let regn og styrt regn endelig holdt pause, greb vi muligheden for at være “rigtige” turister, satte os ud i bilen og kørte til Egersund, især kendt for sine velbevarede træhuse.

Han er vist ligeglad med træhusene, desværre valgte hunden at gemme sig lige da jeg tog billedet

Grand Hotel

Fruen som turist

Stejl gade

Bådehuse i modlys

En hel time fik vi til at gå med at være turister i Egersund, nej vi valgte det berømte Fayancemuseum fra, tænker vi mangler interesse i fajance ;-) og YES! da vi kørte ud af Egersund begyndte det sandelig at regne igen. Jo vi er lidt trætte af at det regner, vi ved godt at nogen siger at det altid regner i Norge, men det er første gang i de godt 12 år vi har ferieret i Norge at det har regnet så konstant og så meget som i år, men det er vel “hævn” for sidste års tørke.

Tilbage på Haugenes valgte vi efter aftens maden at gå aften tur op gennem hyttefeltet og ud gennem “bagindgangen” med kig til Moi

Moi

Og ja vi var våde da vi kom tilbage ;-)

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Norge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *