Islands ferie – Rejse dag!

Endelig oprandt dagen for den længe ventede Islands tur. Desværre i en periode med kaos i både danske og udenlandske lufthavne (Læs manglende sikkerhedspersonale og pilotstrejke), hvilket betød at vores rejseselskab meddelte os at vi skulle møde op i Københavns lufthavn kl. 04:30, dette betød så at vores i forvejen bestilte DSB Orangebillet (som ikke kan ombookes), skulle erstattes til en majet tidligere afgang. Så kl. 22:15 stod vi på Skanderborg station med retning mod CPH med ankomst kl. 02:30 – vente på bag drop kl. 04:15 gennem sikkerhedskontrol vente på afgang med Icelandair kl. 07:30 og efter 3 timers flyvetur ankomst Keflavik lufthavn kl. 08:30, finde udlejning sted for autocamper, det fremgår ikke af rejsebeskrivelsen fra rejseselskabet, at det er Eurocar der står for udlevering af biler fra TuringCars, så det gik liiiige lidt inden vi fandt stedet, blev hentet og efter en ganske RODET omgang fik udleveret vores lille hjem – hjemmefra

Efter indkøb af basale fornødenheder, ville vi lige have en hurtig frokost. så ind til bager for at købe 2 sandwich det måtte vi ikke, og der var ingen forklaring, efter lidt frem og tilbage lykkedes det at få lov til at købe 2 sandwich og 2 kopper kaffe!! Så skulle vi finde en camping plads desværre er de to aps vi har adgang til ELENDIGE!! Útilegukortið – Camping Card Iceland og den anden kan man end ikke finde i Google play for begge gælder man kan ikke søge i det område man er i man kan ikke søge på navn man kan klikke på og håbe af man kan finde ud af om man overhovedet er i nærheden.

Autocamperen

her bor vi

Vi endte på Þrastaskógur Campsite – Hmmm – Tja El til autocamperen virkede! virkede toiletterne? naaa! Kunne dørene til toiletterne låses? mnaaa! Men det var en morderlig flink fyr som lænsede os for 5000 Islandske kroner  – men efter omkring 17 timer på farten og kun med begrænset søvn siden fredag morgen, faldt vi bare sammen og tog en lille lur på godt 10 timer.

Skal vi kalde det “naboen”

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Island. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *